Информации за испорака

Испораката се врши во рок од 12 до 24 часа по примена нарачка. Пошта експрес ги испорачува производите до местото каде што е наведено за примање на порачки. Трошоците за испорака се на сметка на купувачот, освен во случаи на разни попусти, поклони и акции кои ги објавуваме.

DD Natural Trejd © 2019. UKION SHOPS